Om 360-grader

360 Grader – et annerledes treningskonsept
360 grader er et annerledes treningskonsept for de med interesse og lidenskap for trening, bedre helse og et godt liv. Gründer og leder av senteret er Svein Cato Bakkemo. Cato har lang erfaring med helse og trening, og sammen med våre dyktige ansatte skal vi gi et godt tilbud til alle som ønsker å ta vare på egen helse og eget velvære.

Hvor kommer navnet 360 Grader fra?
Navnet 360 grader gjenspeiler vår filosofi om å se det hele mennesket. Vi ønsker å følge deg fra start til mål. Vi i 360 grader skal helhjertet legge til rette for felles sunne verdier. Gjennom riktig og effektiv trening skal du oppnå stor helsegevinst. Hos oss skal du få positiv energi og lade batteriene dine.

Navnet 360 grader viser også til at senteret får store åpne rom med god utsikt over blant annet Mjøsa. Senteret vil inneholde det nyeste og beste av apparater og teknologi for trening og helse, og våre instruktører og samarbeidspartnere er blant de fremste på sine fagfelt.

Den beste nytteverdien får du ved å være medlem hos oss i 360 grader.

Senteret er bygd opp rundt et nytt konsept for trening som heter Club 2.0.
Her finner du informasjon om de forskjellige aspirasjonene.

Vår visjon og våre verdier

Vår visjon: Sammen med våre medlemmer skal vi skape Innlandets beste treningssenter, og bidra til bedre helse og et godt liv.

Våre verdier: Dyktig – Energisk – Helhjertet

Velkommen til lading !