Omnia 

Det funksjonelle multiapparatet!

Omnia stammer fra latin, og betyr «alle ting». Det er akkurat det denne geniale treningsopplevelsen gir deg: styrke, kondisjon, økt forbrenning, stabilitet, fleksibilitet, koordinasjon og fart.

Omnia bilde2

Dyktige instruktører veileder deg på timene som varer i 30 min og har max 10 plasser per time. Du får tilrettelagt funksjonell, effektiv og morsom trening. Kom ferdig oppvarmet til timen ved å bruke 10-15min på sykkel, jogg, roing e.l. før timen starter. Timen består av funksjonelle styrkeøvelser som kjøres i et slikt tempo at hjertepumpa også får trent seg. Dette er effektiv og smart trening for deg med en trang timeplan!

Omnia-Styrke 30* Er en time med morsomme og kreative øvelser som skal få deg til å yte det lille ekstra.  En time med fokus på både styrke og strekk i øvelsene. Funksjonell trening som øker bevegeligheten samtidig som du blir sterkere. Passer utmerket å kombinere med feks en Spinntime, egentrening ol, mulighetene er mange.

 

Walk – In og Run – In

Vi løper på tredemølle inne, og i en gruppe. Alle løper i sitt eget tempo, og intensiteten tilpasses etter egen form og instruktøren anbefalinger. Det vil bli plass til maks 10 personer pr. gruppe og timene varer i 30 minutter. Timene vil følge ulike intervallprinsipper, og blir markert med hvilken type intervall som gjelder for hver enkelt time. På denne måten kan du velge hva som passer best for deg. Kom å bli med, la deg inspirere til innsats sammen med andre og kjenn på gruppe-energien som tar deg til nye høyder og enda bedre form.

Uansett hvilket nivå du trener på og hvilke mål du har; lag deg en realistisk plan, gjør noe du synes er morsomt, hold deg til planen, og som et fint slagord sier: «Just do it»!