Dance Aerobic 55

Velkommen til en morsom Dance Aerobictime som utfordrer koordinasjonen og rytmen! 🙂

Timen har oppvarming, hoveddel, nedtrapping og tøying. Hoveddelen består av kontinuerlig oppbygging av serier, som settes sammen til en fengende og sammenhengende koreografi. Til slutt kjører vi FINALE med alt vi har lært! 🙂 Dette er en kjempeartig time som passer for deg som har litt erfaring fra før.

Varighet 55 min.

 

Enkel Basis Styrketrening for Damer 55

55 min styrketrening i sal med basis øvelser for å styrke store muskelgrupper samt trening av kjebnemuskulatur mage / rygg. Instruktør på timen er fra Gjøvik skiklubbs damegruppe. Vil du bli bedre til å gå på ski, men vet ikke helt hva du skal fokusere på i styrketreningen for å oppnå det? Da er dette timen for deg! Passer også for deg som bare er ute etter å bli generelt sterkere:-)

 

Kettlebell 30*

Dette er en funksjonell styrketrening som gir stor stabilitet og arbeidskapasitet i muskulaturen. Denne treningen gir raskt resultat i støtte- og kjernemuskulatur. Dette er nødvendig for god balanse, raske vendinger, og virker skadeforebyggende. Dette er trening for hele kroppen! Man får bedre prestasjonsevne innen idrett og i hverdagen. Passer for deg som er vant til å trene litt fra før.

Timen holdes i oransje Fun-hjørnet.

Varighet 30 min. Møt ferdig oppvarmet.

 

Kettlebell 45

Dette er en funksjonell styrketrening som gir stor stabilitet og arbeidskapasitet i muskulaturen. Denne treningen gir raskt resultat i støtte- og kjernemuskulatur. Dette er nødvendig for god balanse, raske vendinger, og virker skadeforebyggende. Dette er trening for hele kroppen! Man får bedre prestasjonsevne innen idrett og i hverdagen. Passer for deg som er vant til å trene litt fra før.

Timen holdes i oransje Fun-hjørnet.

Varighet 45 min. Inkludert oppvarming.

 

Puls Hit

Kondisjonstrening med enkle og effektive bevegelser!

Denne timen består av oppvarming, hoveddel, nedtrapping og uttøying.

I hoveddelen jobber vi med 4 min intervaller og 2 min pause.

Dette er effektiv kondisjonstrening, og du skal ikke se bort fra at de store muskelgruppene får kjørt seg også!

Passer alle aldre og gutter & jenter og kvinner & menn!

Se film

 

Sal Voksen 55

Sal Voksen er en fin time som har fokus på å øke kondisjon, styrke, balanse og bevegelighet. Musikken er variert og tilpasset den mer voksne smak:-) Du er hjertelig velkommen og etter timen inviterer vi til en koselig og sosial kaffeprat med litt enkel fruktservering:-)

Varighet 55 min.

 

Sirkeltrening Senior sal 45

Enkel styrkende og forebyggende kondisjons, styrke, balanse og bevegelighetstrening for voksne kvinner og menn. Vi trener i sirkel til fengende toner i storsalen 🙂

Timen avsluttes med kaffe/te og frukt i sosial sone for dem som vil.

Varighet: 45 min.

 

Six Pack 30*

Effektiv trening for mage og rygg med fokus på kjernemuskulatur og samspillet mellom mage- og ryggmuskler. En time med fengende musikk som vil få dine mage- og ryggmuskler til å jobbe maksimalt. Timen passer for alle og begge kjønn. Kom ferdig oppvarmet til denne timen.

Varighet 30 min.

 

Sri Sri Yoga 75

Sri Sri Yoga er mykt og samtidig kraftfullt. Det forener kropp, sinn og pust i bevissthet. Det består av Hatha yoga/ Asanas (ulike kroppsstillinger), pusteteknikker, kunnskap og veiledede meditasjoner. Yoga hjelper deg til å blomstre i ditt fulle potensiale.

Timen avholdes i barnepass lokale og det er plass til 8 personer.

Velkommen:-)

 

Step Styrke 55

Vi kombinerer step med styrke og lager intervaller for deg som liker å ta i litt!! Tøff intervalltime, råbra forbrenningstrening! Dette er en av de mest effektive saltimene der du får maksimal kondisjonstrening i tillegg til den mest effektive måten å trene styrketrening på. Passer for alle.

Timen består av oppvarming, hoveddel, nedtrapping og uttøying.

Hoveddelen kjøres slik: annenhver låt med kondistrening på step, og annenhver låt med styrketrening der vi i løpet av timen har jobbet oss gjennom alle de store muskelgruppene.

Varighet 55 min.

Step styrke-time

 

Sterk Helkropp 55

En time som styrker hele kroppen med effektive og funksjonelle øvelser. Passer for alle som har lyst på økt muskelmasse og foretrekker en effektiv økt som tar for seg alle de store muskelgruppene i kroppen.

Varighet 55 min.

Les mer

 

Yoga 75

Denne timen fokuserer på fysisk krevende øvelser fra tradisjonen med Ashtangayoga. Vi kjører vi full serie på mandager, 75 minutter, der vi skal strekke oss mot bedre og bedre mestring, time for time. På tirsdager vil det tilbys en lignende time som vi har kjørt hittil,i 60 minutter.

Øvelsene vil skifte mellom stående, sittende og liggende posisjoner der vi forblir i hver stilling i fem dype pust. Betegnende for øvelsene er at man ofte strekker og trekker sammen ulike muskler i samme stilling. Det vil si, mykhets – og styrketrening samtidig, veiledet av pusten. På grunn av dette er Ashtanga en svært populær gren for yogautøvere i Vesten. Øvelsene er effektive mot skader og virker styrkende i forhold til andre former for trening.

 

Yoga Basic 60

Yoga Basic er en klassisk yogatime (Hatha) som passer for alle! Her blir det fokus på øvelser som gir deg økt smidighet i nakke/skuldre, hofter og kjernemuskulatur. Timen vil gi økt energi og reduserer stress og bidrar til bedre balanse mentalt og fysisk:-)